TV-schermen

Is de nieuwe manier van communiceren met uw doelgroep. Er worden door monitoren boodschappen overgedragen. Dit kan zijn het tonen van productinformatie, openingstijden, of zelfs de aanbieding van de dag. Om hier zorgvuldig mee om te gaan is een goede opzet van het Digital Signage netwerk erg belangrijk. We hebben te maken met drie verschillende onderdelen. Ten eerste is er de Software, deze is nodig om de monitoren aan te sturen en de lay-out te kunnen veranderen. Er kunnen  één of meerdere monitoren (De Hardware) geplaatst worden op een strategische locatie.  Daarna wordt er gekeken naar de lay-out.  De grote vraag hierin is altijd “wat wilt u communiceren en wanneer?”. Ook bij het opzetten van de lay-out blijven we nauw betrokken en kunnen u van begin tot eind begeleiden.
   


 

Onze Software
Onze software blijft constant in ontwikkeling. Regelmatig worden er nieuwere versies van de deze software ontwikkelt en wordt de bestaande software geupdate. Het gebruiksgemak is de leidraad geweest bij het maken van de beheerstudio. Zonder enige kennis is alles kinderlijk eenvoudig te bedienen.

De Hardware
Zorgvuldig de hardware samenstellen is de basis van uw Digital Signage project. Door uitsluitend te werken met A-merken wordt uitval voorkomen. Kwaliteitsmerken als Philips, Vögels professional en Krämer genieten de voorkeur, maar elk ander merk is uiteraard voor handen

Onze diensten
Zodra de hardware en software geïmplementeerd zijn kunt u ervoor kiezen om ons een lay-out te laten maken, dit kunnen afbeeldingen zijn uit ons databestand of uw eigen bestanden die u via onze fotograaf kunt laten maken. Tevens behoort videobewerking  tot de mogelijkheden.